Lay-outopties voor prints op canvas in BookWright

• Bijgewerkt

Als je kiest voor een print op canvas voor je wanddecoratie in BookWright, heb je de keuze uit drie verschillende lay-outopties.

Deze drie opties zijn: Afbeelding om randeffen kleur en eigen ontwerp.

1. Afbeelding om rand

Met deze lay-out valt je afbeelding helemaal om de rand van het canvasframe heen.

2. Effen kleur

Met deze lay-out wordt je afbeelding alleen op de voorkant van de canvasprint gedrukt. Je kunt één kleur kiezen voor de zijden van je print. Klik na het selecteren van deze lay-out op de achtergrond en selecteer Achtergrondkleur instellen om een kleur te kiezen.

3. Eigen ontwerp

Bij deze lay-out is er geen fotocontainer, alleen een blanco sjabloon. Je kunt de zijkanten van je print naar wens invullen met tekst, afbeeldingen of verschillende blokken met kleuren. Deze lay-out is heel geschikt als je meerdere kleuren op de zijkanten wilt, of tekst die op de voorkant begint en om de randen van de canvas heen wordt gevouwen.