Bookify wordt niet langer ondersteund

Onze online boekontwerptool, Bookify, is sinds 31 maart 2020 niet langer beschikbaar. De reden hiervoor is dat Bookify gebouwd was op Adobe Flash-software en Flash in 2020 uit alle browsers en besturingsprogramma’s wordt verwijderd.

Je kunt boeken die zijn gemaakt en uitgegeven via Bookify en die in je Blurb-account staan opgeslagen nog steeds kopen. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in een Bookify-boek dat al in je account is gepubliceerd, kun je het importeren in onze gratis desktoptool BookWright en het daarin verder bewerken. Volg deze stappen om je Bookify-project te importeren en er verder aan te werken.