Opheffing Bookify

Onze online boekontwerptool, Bookify, is vanaf 31 maart 2020 niet langer beschikbaar. Bookify is gebouwd op Adobe Flash-software en Flash wordt in 2020 uit alle browsers en besturingsprogramma’s verwijderd.

31 januari 2020 is de laatste dag waarop je een nieuw Bookify-project kunt starten. Na 31 maart kun je Bookify niet langer gebruiken om boeken te bewerken of te publiceren. Eerder gepubliceerde boeken zijn nog steeds te bestellen via je dashboard.

Om te voorkomen dat je lopende Bookify-projecten kwijtraakt, moet je ervoor zorgen dat je ze uiterlijk 31 maart voltooit en op je account publiceert. Wil je na 31 januari een nieuw project maken, download dan onze nieuwste, gratis software, BookWright. Kijk voor meer informatie over het gebruik van BookWright in deze sectie van ons Helpcenter.