Foto’s inzoomen

Bij het selecteren van foto’s voor je boek is het belangrijk de meest geschikte foto’s te selecteren. Bekijk de instructies hieronder voor hulp hierbij:

1. Tik op een Alle fotos of een Album
  2. Gebruik de standaard manieren op je iPhone voor het in- en uitzoomen. Wil je je foto’s groter maken? Plaats dan twee vingers op je scherm en schuif ze uit elkaar.
  3. Er zijn 3 niveaus voor in-/uitzoomen: small, medium en large.

Je kunt meer foto’s inzoomen. Als je je foto’s weer kleiner wilt maken, dan kun je ze gewoon weer uitzoomen.