e-Books: Voeg audio en video toe

Je kunt video en audio aan je e-book toevoegen wat niet kan bij je gedrukte versie van het boek. Audio en video toevoegen doe je op dezelfde manier als met foto’s. Lees hier meer over het geschikt maken van audio en video voor in je e-book. https://support.blurb.com/hc/nl/articles/207804256

Wil je ook een e-book maken met flexibele lay-out voor Kindle, iPad, of je Android-tablet? Lees hier hoe je dat doet.
https://support.blurb.com/hc/nl/articles/212354683

< Terug