Uploaden voor conversie

Stappen voor het uploaden en maken van een e-book met doorstroomtekst

1. Klik op het pictogram 'Uploaden' uploaden naar Blurb-pictogram in BookWright rechtsboven in het venster van BookWright
  2. Voer de titel, ondertitel en auteursnaam voor je boek in.
  3. Bekijk de belangrijke waarschuwingsberichten.
  4. Selecteer de optie 'Doorstroomtekst' onder 'Digitale boekversies'.
  5. Kies een bijbehorende optie voor drukwerk.
    Uploadopties in Blurb BookWright
    Uploadopties in Blurb BookWright
  6. Je BookWright-bestand wordt geüpload en geconverteerd. Het voortgangsdialoogvenster laat zien dat de conversie wordt uitgevoerd.
    Tip: Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van hoe groot je boek is.
  7. Wanneer de conversie is voltooid, wordt een browservenster geopend met informatie over de volgende stappen.