Workflow-overzicht

Laten we even de tijd nemen om stap voor stap te beschrijven hoe je een e-book maakt, van begin tot eind. Deze stappen worden later in detail beschreven.

1. Sla je oorspronkelijke document op als RTF-bestand (Rich Text Format). Bewerk je inhoud in Microsoft® Word of vergelijkbare tekstverwerker. We raden Word aan omdat de RTF-uitvoer van Word het meest compatibel is met de RTF-importfunctie van BookWright.
  2. Maak een nieuw BookWright-project en importeer de RTF-bestanden.
  3. Maak hoofdstukken, voeg stijlen toe, geef een lay-out aan je inhoud, voeg afbeeldingen toe en maak een omslag.
  4. Upload je boekproject om je boek te converteren naar een e-book.
  5. Download je nieuwe e-book en controleer het op een e-reader of in een app.
  6. Voer eventuele wijzigingen door in BookWright en herhaal stap 2-4 tot je tevreden bent met het eindresultaat.
  7. Distribueer en verkoop je inhoud op de iBooks Store of de Amazon Kindle Store.

Laten we nu elke stap in detail bekijken…