Inleiding

Is dit de eerste keer dat je een e-book maakt met Blurb?

Als je deze handleiding voor het eerst leest, kun je het beste meteen doorgaan naar het gedeelte Aan de slag.

Ik heb al een e-book gemaakt. Wat nu?

Je e-book controleren

Je e-book moet uitvoerig worden gecontroleerd op een apparaat, zodat je kunt zien of je nog iets wilt veranderen. Ga naar het gedeelte “Downloaden en controleren”.

Advies vragen aan experts

Als je e-book er niet helemaal naar verwachting uitziet, en je wilt weten wat je precies in BookWright moet veranderen om het gewenste effect te krijgen, kun je advies krijgen van de volgende uitgebreide hulpbronnen:

Wijzigingen doorvoeren, herhalen

Bewerkingen maken in BookWright is een peulenschil. Nadat je jouw wijzigingen hebt doorgevoerd, hoef je alleen maar hetzelfde BookWright-bestand opnieuw te uploaden voor conversie. Je kunt het gereviseerde e-book downloaden om je wijzigingen te controleren. Herhaal dit bewerkingsproces tot je helemaal tevreden bent over het resultaat.

Jouw inhoud distribueren en verkopen

Hier vind je meer informatie over hoe je accounts maakt met de iBooks Store en Amazon Kindle Direct Publishing.

Volgende >