Lay-outs creëren

Met lay-outs worden vakken voor afbeeldingen en tekst georganiseerd. Sommige mensen voegen liefst ad hoc afbeeldingen en tekst toe aan een pagina, terwijl anderen liever eerst lay-outs ontwerpen en ze dan opvullen met afbeeldingen en tekst.

Afbeeldingsvak & Tekstvak

Je kunt je eigen lay-outs creëren door naar de lay-outtools te gaan onder het pictogram voor lay-out -pictogram op de hoofdwerkbalk en afbeeldingscontainers en tekstcontainers te tekenen op je pagina's. Voor het tekenen van een vak volg je de onderstaande stappen:

1. Klik op het pictogram voor lay-out -pictogram op de hoofdwerkbalk om toegang te krijgen tot je lay-outtools
  2. Klik nu op het afbeeldingsvak tekenen -pictogram om een vak voor afbeeldingen/video te maken of op tekstcontainer tekenen om een tekstvak te tekenen.
  3. Klik en sleep je muis over de pagina om een nieuwe container te tekenen.

We hebben enkele vooraf ontworpen lay-outs toegevoegd om je meteen toegang te geven tot professionele ontwerpen, zoals foto's met bijschriften of een pagina zonder randen. Je kunt lay-outs slepen en neerzetten op je pagina vanaf de lay-outstrook.

lay-outstrook