Een nieuw boek beginnen

Met BookWright kun je een e-book en een gedrukt boek maken, alles op basis van één bestand.

E-books

Hint: Met Blurb kun je twee soorten e-books maken: e-books met doorstroomtekst voor Amazon Kindle en e-books met een vaste lay-out voor Apple iPad®.

E-books met doorstroomtekst

[Klik hier] als je wilt weten hoe je dit type e-book publiceert in BookWright

1. Geweldig voor boeken met vooral veel tekst
  2. De lettergrootte wordt gekozen door de lezer en het apparaat; er zijn 53 lettertypen beschikbaar
  3. Ondersteuning voor lichtopmaak, afbeeldingen en hyperlinks
  4. Compatibel met alle Kindle-apparaten

E-books met een vaste lay-out

Hint: E-books met een vaste lay-out worden perfect op maat gemaakt wanneer je jouw boek ontwerpt. Je hoeft dus niets extra's te doen. Publiceer het e-book en je bent klaar!

1. Geweldig voor boeken met veel afbeeldingen en met tekst
  2. De ontworpen lay-out wordt opgeslagen op het apparaat; je kunt kiezen uit 53 lettertypen
  3. Ondersteuning voor audio, video en hyperlinks
  4. Compatibel met iBooks op iPad en Mac OS X Mavericks met rechtstreeks distributie naar de iBookStore

Gedrukte boeken

Hint: Er zijn drie productlijnen voor gedrukte boeken: fotopapierboeken, Trade-boeken en magazines. Voor elk type boek zijn er verschillende distributieopties.

Fotopapierboeken

Dit zijn prachtige grote boeken met verschillende soorten superieur fotopapier en allerlei opties voor schutbladen en linnen boekomslagen. Perfect geschikt voor fotografie, portfolio's, kunstboeken, salontafelboeken, kookboeken en nog veel meer. Distributie: Directe verkoop en Blurb op Amazon

Trade-boeken

Deze boeken komen in drie standaardformaten met ongecoat papier. Kies uit de Standaard-versie met een hoogwaardige drukkwaliteit of de goedkopere Economy-versie die ideaal geschikt is als je jouw boek wilt verkopen voor een meer marktgerichte prijs. Distributie: Directe verkoop en wereldwijd retailnetwerk

Magazines

Het standaardformaat voor magazines is 22 x 28 cm en komt in twee versies: Premium-drukwerk van 118 g/m² of een Economy-versie van 80 g/m² dat prima geschikt is voor redactionele stukken, grafische romans en bedrijfspresentaties. Distributie: Directe verkoop

< Terug   Volgende >