Pagina-achtergronden

p>Gebruik de functie Achtergronden om paginanummers, kop- en voetteksten, achtergrondkleuren of andere ontwerpkenmerken toe te voegen aan alle pagina's van jouw boek.

Je kunt toegang krijgen tot de achtergronden door op het Background Icon -pictogram linksboven op de hoofdwerkbalk te klikken.

Paginanummers toevoegen of verwijderen

1. Klik op het Page Number -pictogram
  2. Kies een optie uit het menu waarmee je de positie van de paginanummers bepaalt
  3. Klik op Toevoegen
  4. Verwijder gewoon dit vak om de paginanummers te verwijderen

Opmerking: Je moet het vak misschien groter maken om het zonder problemen te verwijderen.

Kop- of voetteksten toevoegen

1. Teken een tekstvak op de pagina Achtergronden waar je wilt dat de kop- of voettekst te zien zal zijn
  2. Typ de inhoud in de container

Een achtergrondkleur toevoegen

Ga naar Paginakleur toepassen in het menu Bewerken van de hoofdmenubalk en selecteer een achtergrondkleur voor de pagina's.