Wat houdt de korting voor de groothandel in?

Als je de korting voor de groothandel wijzigt, verander je ook hoe en waar het boek kan worden gekocht. Hoe meer korting, hoe aantrekkelijker het is voor de groothandel om je boek te verkopen. Meer korting betekent ook een hogere minimale verkoopprijs. Sommige verkooppunten accepteren alleen boeken met een korting van 55%. Als je dus een korting van 55% selecteert, wordt je boek aan zo veel mogelijk verkopers aangeboden.