UPGRADE JE E-BOOK ZODAT JE ‘M KUNT LEZEN OP EEN KINDLE, ANDROID OF iPAD (EPUB3)

Met Blurb kun je nu e-books in verschillende formaten maken om ze geschikt te maken voor alle typen apparaten, zoals Kindle (.mobi) en EPUB3 (Kindle, iPad en Android). Om je e-books bij te werken naar het meest recente formaat moet je je e-book nogmaals converteren. Gratis.

Volg de stappen hieronder om je e-book om te zetten naar een nieuw formaat.

Opmerking: Mogelijk ziet je e-book er anders uit nadat je je e-book met de nieuwe software hebt geconverteerd. Gebruik daarom de link uit je e-mail en gooi de oude versie van je e-book niet weg.

Zodra je je e-book opnieuw gaat converteren, wordt het originele bestand verwijderd.

JE E-BOOK IN BOOKWRIGHT BIJWERKEN

1. Open het originele .blurb-bestand van je boek in de meest recente versie van BookWright
  2. Klik op Uploaden en volg de aanwijzingen
  3. Kies voor een e-book met vaste lay-out op het laatste upload-scherm

JE E-BOOK UPGRADEN MET EEN ANDERE TOOL

1. Ga naar je dashboard van Blurb  en ga naar het e-book dat je wilt bijwerken.
  2. Klik op ‘Bewerken’ links naast het boek.
  3. Klik op  ‘Bijwerken’ rechtsonder in het scherm.
  4. Klik op ‘Doorgaan en maken’.
  5. Je boek wordt nu geconverteerd en je zult een e-mail ontvangen met de nieuwe URL’s om je e-book te downloaden.