Een e-Book maken van een bestaand gedrukt boek

Om een e-Book te maken van een boek dat je hebt gemaakt met een van onze tools, behalve BookWright*, ga je naar je Mijn Projecten-pagina en klik je op Maak een e-Book voor Kindle® iPad® of Android onder het boek dat je wilt converteren.

Met de Ebook Creator kun je stap voor stap je e-Book controleren. Voor de meeste boeken duurt het converteren een paar minuten, maar in sommige gevallen kan dit tot 30 minuten duren. Je ontvangt een e-mail zodra de e-Bookconversie is voltooid.

*Als je BookWright gebruikt, open dan het boek in BookWright, maak een omslag voor een e-Book en upload het e-Bookformat.