E-bookvriendelijke lettertypen

Sommige boeken bevatten lettertypen die niet gelicentieerd zijn voor e-books. Blurb heeft echter een aantal lettertypen gelicentieerd die je kosteloos kunt gebruiken. Boeken die zijn gemaakt met Bookify bevatten al een deel van deze lettertypen, dus is het niet nodig om lettertypen te wijzigen. Maak je je boek met BookSmart of BookWright, zoek dan in het dropdownmenu met lettertypen een lettertype dat geschikt is voor e-books. Door deze lettertypen te gebruiken weet je zeker dat je opmaak en lay-out hetzelfde blijven in e-bookvorm. Bij boeken die zijn gemaakt met PDF-to-Book of de plug-in voor InDesign kun je, nadat je ze hebt geconverteerd naar e-bookformat, lettertypen selecteren en ervoor kiezen om alles in één keer vervangen, of de verschillende lettertypen een voor een.

ITC American Typewriter™
ITC American Typewriter™ Condensed
Arial®
Avenir®
Calvert™
Monotype Century™ Schoolbook
Courier New
Linotype® Didot
English Script
Futura®
Georgia®
Neue Helvetica®
Neue Helvetica® Condensed
ITC Dartangnon™
Museo
Museo Sans
Proxima™ Nova
Snell Roundhand®
Stempel Garamond™
ITC Stone® Humanist
Times New Roman®
Trebuchet™
Verdana®
ITC Zemke Hand™

Abril Fatface

Advent Pro

Alegreya

Amaranth

Arvo

Crimson Text

Dosis

Droid Serif

Economica

Exo

Francois One

Jockey One

Josefin Slab

Josefin Sans

Jura

Lato

Lora

Marvel

Maven Pro

Neuton

Open Sans

Oxygen

Philosopher

Playfair Display SC

PT Sans

Quicksand

Ramble

Roboto

Raleway

Titillium Web

Ubuntu

Vollkorn