Levert Blurb aan een postbus?

Hoe kan ik een bestelling naar een postbus sturen?

Als je je verzending naar een postbus wilt versturen tik dan het vakje "Dit is een postbus" aan te selecteren bij invoren van het verzendadres by checkout.. (Het kan zijn dat je moet klikken op “verzendadres bewerken” om deze optie te zien). Via deze optie zal je bestelling via de lokale post bezorgd worden.

Als je deze optie hebt geselecteerd en dit adres niet voor een postbus is, dan maakt dat niet uit- de bestelling zal nogsteeds worden geleverd. Het komt dan gewoon via je lokale post bedrijf in plaats van met FedEx.

(*Een opmerking voor onze internationale klanten: een postbus is een gesloten brievenbus die wordt gehuurd. Deze bevindt zich meestal binnen een postkantoor en is niet de brievenbus  van je huis of flatgebouw).