Waar is mijn bestelling?

Waar is mijn bestelling? Ik wacht op mijn levering.

Voor actuele informatie over je bestelling en eventuele toepasselijke tracking informatie bekijken, meldt je aan op je Blurb account  en klik op “Mijn Dashboard” of ga naar je  Bestelling Geschiedenis. Klik vervolgens op het bestelling nummer.

Hier kun je de  informatie over je bestelling vinden inclusief de levering-datum, bestemming en de eventuele tracking informatie.

Als je bestelling is verzonden maar er op deze pagina geen link naar een tracking nummer staat dan is je bestelling is  verzonden via een niet-traceerbare methode. (De meeste bestellingen zijn traceerbaar en orders die dit niet zijn niet zijn zullen "niet-traceerbaar" naast de leveringsdata hebben staan bij check-out).

Als er eventuele problemen met de levering van je bestelling zijn neem dan contact op met de klantenservice. Meld graag je bestelling nummer voor een snellere oplossing.