Hoe kan ik mijn instant-PDF op een dubbele pagina weergeven, net als bij een boek?

Wanneer je een PDF voor het eerst opent, kan het voorkomen dat er maar één pagina tegelijkertijd wordt weergegeven.

Je kunt de weergave veranderen, zodat er twee pagina's naast elkaar worden weergegeven (net als bij een boek). De volgende instructies laten zien hoe je de weergave in Adobe Reader kunt veranderen (Adobe Reader wordt vaak gebruikt voor de weergave van PDF's en kan gratis worden gedownload van Adobe).

Kies Paginaweergave in het menu Beeld.
Selecteer de opties “Weergave van twee pagina's” en “Voorblad weergeven bij twee pagina's”.