Hoe verkoop en voeg ik winst toe aan mijn ebook op Blurb.com

Volg de volgende stappen om je ebook beschikbaar te maken voor verkoop (met of zonder winst):

1. Ga naar je ebook instellingen en controleer de Boekgegevens (Auteur, Titel, etc)

2. Onder Prijs en Preview:

- Bepaal je prijs en kies voor 'Gratis' of 'Met winst verkopen'
- Als je je ebook met winst wilt verkopen, completeer de Payment en Tax informatie
- Gebruik het drop-down menu om een prijs voor je ebook vast te leggen
- Nu kun je de preview aan- of uitzetten

3. Klik op Opslaan

4. Onder 'Deel en verkoop je ebook':

- Plaats je ebook in de Blurb Boekwinkel en maak het algemeen zichtbaar voor internetzoekprogramma's
- Gebruik de koppeling om je ebook binnen je eigen netwerk te delen