Hoe bekijk ik mijn ebook op mijn iPad of iPhone?

a) Zorg ervoor dat iBooks is geïnstalleerd op je iPad of iPhone.

Image

b) Download het programma met je (1) iPhone/iPad of (2) Mac/pc:

Met je iPad of iPhone:

• o Ga in Safari naar Blurb.com, meld je aan bij je account en ga naar de pagina met jouw boekgegevens.
  • o Ga naar het ebook die je wilt openen. Boeken 'In Progress' zijn nog niet volledig geconverteerd.
  • o Kies de optie 'Lezen' in de keuzelijst. (Boven aan het scherm verschijnt een voortgangsbalk.)
  • o Nadat het bestand is gedownload, kies je "Openen in iBooks" om het bestand te openen. Wordt er een foutbericht weergegeven? Zorg er dan voor dat je iBooks eerst hebt geïnstalleerd!