Mijn video wordt goed afgespeeld op mijn telefoon of tablet, maar wanneer ik de video upload is het beeld gedraaid

Een iPhone legt video's in een gedraaide richting vast en wanneer je de video afspeelt wordt de video voor je gedraaid. Als je ervoor wilt zorgen dat je video wordt afgespeeld in de richting waarin je deze hebt opgenomen, volg je de QuickTime Player-tutorial over het exporteren van video's.

- Open de video in QuickTime Player, selecteer vervolgens File > Export for Web (Bestand > Exporteren voor internet).
- Voor SD-inhoud schakel je het vakje 'Wi-Fi' in
- Voor HD-inhoud schakel je het vakje 'Broadband' in
- Controleer of het laatste deel van de bestandsnaam .M4V is en geen spaties bevat.