Hoe maak ik een ebook van mijn boekproject?

Om een ebook te maken van je bestaande Blurb BookSmart®-, Bookify™-, Lightroom 4- of PDF to Book-boek, ga je naar de pagina Jouw boek maken en klik je op 'Dit boek converteren naar een ebook' naast de omslag van het boek dat je wilt converteren.

Heb je nog geen Blurb-boek? Ga naar de pagina Een boek maken om te beginnen.

• De ebook editor wordt geopend en toont je de stappen voor het nakijken van het ebook.
    • De meeste boeken worden in 2 tot 3 minuten geconverteerd
    • Voor sommige boeken kan het tot 30 minuten duren voordat ze zijn omgezet naar een ebook
    • De conversie wordt op de achtergrond uitgevoerd, dus je kunt je computer achterlaten en later terugkomen
      Je ontvangt een email bevestiging zodra je ebook geconverteerd is.
  • Nadat je het ebook hebt nagekeken op eventuele conversiefouten en audio en video hebt toegevoegd, klik je rechtsonder op de knop Maken.
  • Volg de aanwijzingen om alle verplichte velden in te vullen (zoals de titel en de auteur) die het ebook beschrijven.
  • Klik op Opslaan.

Weet je niet wat je hierna moet doen? Hoe bekijk ik mijn ebook op mijn iPad of iPhone?