Een PDF-bestand maken van een voltooid boek

Ja, je kunt inderdaad een PDF versie van je boek bestellen. Klik op de knop Bestellen of Meer bestellen van het gewenste boek om een instant-PDF-versie van je boek te kopen. Schakel vervolgens het selectievakje in om een PDF-versie aan je bestelling toe te voegen.

Voltooi de betalingsprocedure.

Je ontvangt hierna een e-mail van ons met een koppeling waarmee je het PDF-bestand kunt downloaden. Je kunt het PDF-bestand ook downloaden vanaf je pagina met boekgegevens nadat je de bestelling hebt voltooid.

De instant-PDF-versie is een complete digitale reproductie van je boek (zonder watermerken) waarmee je je boek kunt controleren, delen of verkopen.