Hoe kan ik mijn boek verkopen via Amazon?

Als je al een boek in het formaat Groot liggend, Groot vierkant, Standaard liggend of Klein vierkant hebt op Blurb, kun je het boek ook beschikbaar maken voor verkoop via Amazon.

Selecteer hiervoor Amazon (in plaats van Blurb) op jouw pagina met boekgegevens. Volg de stappen om een boekpagina op Amazon te maken en stel je verkoopprijs in.

Meer informatie vind je op onze helppagina. Als je daarna nog vragen hebt, neem dan graag contact op met onze klantenservice.