Hoe voeg ik een ISBN-nummer en streepjescode toe aan mijn boek in BookSmart?

Om je boeken te kunnen verkopen in bepaalde winkels heb je een ISBN-nummer en een streepjescode nodig. Blurb biedt geen ISBN-services, maar deze services worden wel geleverd door andere bedrijven. Zoek op het web naar ISBN-nummers en je bent al een heel eind op weg.

Als je eenmaal een ISBN-nummer en streepjescode hebt, moet je deze toevoegen aan je boek.

Als je BookSmart of Bookify gebruikt en de ISBN-streepjescode op een andere pagina wilt toevoegen (bijvoorbeeld op de achterkant van het boek), kun je een JPEG-bestand van de streepjescode toevoegen aan je bibliotheek met afbeeldingen en dat bestand op de juiste pagina invoegen.

Als je een ISBN-nummer zonder streepjescode wilt toevoegen, typ je het ISBN-nummer op de copyrightpagina van je boek.

Plaats de ISBN-streepjescode op een witte achtergrond (voor de leesbaarheid), maar zet de code niet rechtsonder achter op het boek (hier kan een volgcode worden afgedrukt door een printer).