Hoe kan ik de prijs instellen voor mijn boek en het boek verkopen in de Blurb Bookstore?

Het voelt wel goed om een boek te hebben gemaakt, nietwaar? Wacht maar tot je wat boeken hebt verkocht en de cheque van Blurb binnenkomt. Dat geeft pas een echte kick.

Je kunt als volgt de prijs voor je boek instellen en aan de slag gaan:

1. Meld je aan bij het Set Your Price-programma.

2. Ga vervolgens naar je Jouw Blurb-dashboard.

3. Klik op 'Jouw boeken' en vervolgens op de koppeling 'details' van het boek dat je wilt verkopen.

4. Klik op 'Verkopen' onder aan deze pagina.

5. Gebruik het drop-down menu voor elk omslag versie om de verkoop opties te openen.

- Geef aan hoeveel winst je wilt maken om de winkelprijs vast te leggen.
- Klik op 'Deze indeling niet verkopen' om een versie niet beschikbaar te maken.
- Gebruik het 'drop-down menu' om een papiersoort vast te leggen.

6. Klik op 'Verkoop tegen deze prijs' om de wijzigingen te bewaren.

7. Herhaal stap 5 en 6 voor elk omslag versie die je wilt verkopen.

Als je de optie Privé hebt gekozen voor je boek, moet je die eerst veranderen in Openbaar voordat je het boek in de Blurb Bookstore kunt verkopen.

Dat is alles. En nu aan de slag voor die bestseller!