Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kun je deze binnen één uur nog annuleren. Zo kun je nog altijd die allerlaatste spelfout weghalen. Geen zorgen, want dit kan iedereen overkomen.

Om een bestelling te annuleren meld je je aan bij je account op Blurb.com en ga je naar Bestelgeschiedenis onder Mijn account. Zoek naar de bestelling die je wilt annuleren. Als de status 'In behandeling' is, klik je op het nummer van de bestelling. Vervolgens ga je op de pagina Ordergegevens naar de knop Order annuleren.
Image
Klik op 'Annuleren', bevestig dat je werkelijk wilt annuleren en klik nogmaals op 'Annuleren'. De hele bestelling wordt geannuleerd en het afgeschreven bedrag wordt teruggeboekt op je creditcardrekening.

Als je de bestelling niet meer kunt annuleren, is de annuleringsperiode van één uur verlopen en wordt je boek al verwerkt in de volgende productiefase.

Op dit punt kunnen we een bestelling niet meer annuleren of wijzigen (ook kunnen we het verzendadres, verzendopties en instellingen voor papiersoort of omslagtype niet meer wijzigen). Het boek is dan namelijk al bij de drukker.

Als je een geannuleerd boek alsnog wilt bestellen, upload je het boek nogmaals en bestel je het via de normale procedure.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Inloggen