Kan ik wijzigingen doorvoeren in mijn boek nadat ik het boek heb geüpload naar Blurb vanuit BookSmart?

Hiervoor is geen eensluidend antwoord; er zijn namelijk verschillende scenario's die we eerst moeten bekijken voordat we deze vraag kunnen beantwoorden.

Als je een boek hebt geüpload en als je jouw bestelling en afdrukopdracht al bij de kassa hebt doorgevoerd, kun je dat boek niet meer bewerken. Op het moment dat je de bestelling plaatst, wordt het boek door ons systeem verwerkt en naar de drukker verzonden. Het boek kan dan niet meer worden bewerkt. Je zult het boek over 7 tot 10 dagen ontvangen.

Als je echter een boek hebt geüpload, maar je bent nog niet bij de kassa geweest (of als je een nieuwe versie van een eerder afgedrukt boek wilt afdrukken), kun je het boek nog wel bewerken. Om in dat geval de wijzigingen door te voeren, start je het BookSmart-programma op de computer en open je het boek dat je wilt bewerken. Breng de wijzigingen aan en upload het nieuwe 'gecorrigeerde' boek, zodat het kan worden afgedrukt.

Onthoud de volgende tips. Hiermee kun je gemakkelijk de versie van je boeken bijhouden:
- Telkens wanneer je een nieuwe versie van je boek uploadt, gaat het om een geheel verschillend boek.
- Om verwarring te voorkomen raden we je aan dat je de oude versie van je boek van Blurb.com eerst verwijdert voordat je de nieuwe, gereviseerde versie van je boek uploadt.
- Door het boekvoorbeeld in te schakelen kun je gemakkelijk controleren of de gewenste wijzigingen zijn doorgevoerd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Inloggen