"Kan Blurb BookSmart niet starten"-fout op een Mac

Als deze fout wordt weergegeven wanneer je BookSmart opent, kan de fout worden veroorzaakt door een permissie probleem waarbij een gebruikersaccount naar een nieuwe computer is gemigreerd.

Image

Ga met de Finder naar jouw gebruikersmap ("home user folder") om het probleem op te lossen.

Klik op de rechtermuisknop en kies Info (of selecteer deze optie en druk op Command-I) voor jouw gebruikersmap.

Op het scherm wordt nu het volgende weergegeven:

Image

Wijzig nu de rechten voor het account "Everyone" ("Iedereen") van Alleen-lezen naar Lezen & Schrijven.

Start BookSmart opnieuw op.