Kan ik de afbeelding op de voorzijde van de omslag laten doorlopen naar de achterzijde van de omslag?

Met de PDF to Book-workflow van Blurb kun je een naadloze omslag ontwerpen met een afbeelding die vanaf de omslag op de voorkant via de rug doorloopt naar de achterkant van de omslag.

Onze software (BookSmart) biedt geen optie om een afbeelding op de rug te plaatsen. Daarom is het niet mogelijk om de omslagafbeelding in die workflow te laten doorlopen.