Kan ik in Blurb BookSmart® mijn eigen lay-outs maken?

Als je BookSmart versie 2.0 of hoger gebruikt kun je inderdaad je eigen lay-outs maken met behulp van onze afbeeldings- en tekstvakken die je geheel kunt aanpassen.

Begin door een bestaande pagina in een open boek te selecteren. Of begin met een lege pagina van het menu Paginalay-out toepassen. Klik op de knop Lay-out bewerken (linksboven) om de modus Lay-out bewerken te starten.

In de modus Lay-out bewerken kun je vakken op de pagina toevoegen, verwijderen of de grootte ervan wijzigen.

Klik op Toepassen om de lay-out te bekijken. Als je de lay-out wilt bewerken, herhaal je het bovenstaande proces.