Kan ik kop- en voetteksten in BookSmart toevoegen of verwijderen?

Vakken voor kop- en voetteksten bevinden zich altijd op dezelfde locatie op iedere pagina, afhankelijk van het boekformaat dat je maakt.

Je kunt in de modus Paginalay-out bewerken een kop- of voettekst aan elk bestaand paginaontwerp toevoegen. Je kunt de kop- of voetteksten niet verkleinen, vergroten of verplaatsen, maar je kunt ze wel aan individuele lay-outs toevoegen of er uit verwijderen met de knoppen Koptekst/voettekst weergeven/verbergen.