Speciale overwegingen en potentiële valkuilen bij het wijzigen van het snijpunt of formaat van je boek

Boeken kunnen naar sommige, maar niet alle beschikbare Blurb-boekformaten worden gekopieerd. Wanneer je op de knop 'Grootte wijzigen' klikt, worden de beschikbare formaten weergegeven.

Als je het boekformaat van het ene naar het andere formaat wijzigt, wordt het boek niet perfect geconverteerd. Afbeeldingen of tekst worden mogelijk niet precies hetzelfde weergegeven in het nieuwe boek in vergelijking met het origineel. Het is belangrijk dat je iedere pagina in je nieuwe boek controleert, zodat je zeker weet dat de afbeeldingen en tekst op de juiste positie staan. Waarschijnlijk moet je wel een paar wijzigingen doorvoeren.