Hoe maak ik een boeksjabloon voor hergebruik in BookSmart?

Als je een boek- of startsjabloon wilt maken die je bij andere boeken kunt gebruiken, is dit een handige functie voor je.

Ga in BookSmart naar Bestand > Exporteren > Sjabloon exporteren. Je kunt vervolgens een aangepast sjabloon maken met de volgende items:

• Afbeeldingen > collectie
• Tekst en algemene tekststijlen
• Randen
• Achtergronden
• Ornamenten

Je lay-outs (inclusief aangepaste lay-outs die je binnen het boek hebt gemaakt) en paginavolgorde blijven altijd behouden.

Als je een nieuw boek wilt maken met de opgeslagen sjabloon, ga je naar Bestand > Nieuw > Project met sjabloon en ga je aan de slag.

Als je een opgeslagen sjabloon (dat aangepaste lay-outs kan bevatten) wilt importeren, ga je naar Bestand > Sjabloon importeren en je bent klaar voor de start.