Hoe wijzig ik het omslagontwerp van mijn boek in BookSmart?

1. Selecteer het gedeelte Omslag in de Miniatuurweergave van je boek (onderaan in het BookSmart-venster)
  2. Kies de gewenste omslaglay-out in het gedeelte Paginalay-out kiezen (links bovenaan).
  3. Geniet van je boekomslag met behulp van de knoppen Kaftweergaven die zich links van en net boven de miniaturen van de pagina's bevinden. Kies Volledig opengevouwen kaft om alle vijf onderdelen van je stofhoes (voorkant, achterkant, rug en voor- en achterflappen) te bekijken. Of kies Voorschutblad om alleen de voorkant te bewonderen. Hoe je het ook bekijkt, je bent vast zeer onder de indruk. Zo niet, probeer dan eens een andere omslaglay-out.
  4. Voor extra flexibiliteit en oneindig veel opties kun je ook de functie Lay-out bewerken uitproberen.