Hoe zoom/snijd ik een afbeelding bij?

Ja, je kunt je ex van je favoriete foto verwijderen en toch het origineel intact laten (voor het geval dat alles weer goed komt). De tool Zoomen/bijsnijden is ook handig voor het verkleinen van foto's met een lage resolutie die er niet goed uitzien wanneer ze groot worden afgedrukt.

Ga als volgt te werk:

1. Klik op de afbeelding op de betreffende pagina.
  2. Sleep de schuifbalk in de tool Zoomen/bijsnijden in de richting van het plus- of minteken om de afbeelding binnen het kader uit te rekken of te verkleinen.

Als je uitzoomt, zie je dat de afbeelding en de rand kleiner worden. Wanneer je inzoomt, zie je alleen een deel van de afbeelding. Op dat moment kun je op de afbeelding klikken en deze naar elke gewenste plaats binnen het afbeeldingsvak slepen.