Veelgestelde vragen over de Blurb Book Creator-invoegtoepassing voor Adobe® InDesign®

De Blurb Book Creator installeren en gebruiken

De invoegtoepassing van de Blurb Book Creator voor Adobe® InDesign® installeren op OS Mountain Lion

De koppeling naar oude Blurb InDesign-projecten heractiveren voor uitvoer naar ebooks

Wat is een ebook met een vaste indeling en waarom is dit belangrijk?

Hoe ontwerp ik met de Blurb Book Creator een ebook dat helemaal nieuw is?