Mijn boek heeft al een PDF-indeling. Kan ik het boek nu uploaden naar Blurb?

Is je boek klaar voor uploaden en hoef je het PDF-bestand niet meer te wijzigen? Controleer de checklist:

• Heb je twee PDF-bestanden om te uploaden: één bestand voor de pagina's en een ander voor de omslag (hardcover met stofhoes, hardcover met ImageWrap, of paperback)?

• Komen de afmetingen (breedte en hoogte) van jouw PDF-bestanden exact overeen met de Blurb-specificaties voor het omslagtype, de papiersoort en het aantal pagina's?

• Heb je de PDF-bestanden geëxporteerd met de indeling PDF/X-3:2002?

• Bevat het boek een even aantal pagina's?

• Bevat het boek minimaal 20 pagina's en niet meer dan 440 pagina's?

• Liggen de specificaties voor alle afbeeldingen in je boek tussen 150 en 300 dpi?

• Heb je de PDF-bestanden geëxporteerd en nauwkeurig gecontroleerd in een PDF-viewer, zoals Adobe Reader, en ben je helemaal tevreden met de uiteindelijke versie?

Helemaal klaar?
Dan kun je de PDF-bestanden nu uploaden

Heb je alle bovenstaande vragen met ja beantwoord?
Voor stapsgewijze instructies over de PDF to Book-workflow en voor meer gedetailleerde vereisten ga je naar onze webpagina voor de PDF to Book-workflow.