Onjuiste PDF-afmetingen

Adobe® InDesign®-gebruikers MOETEN de Blurb InDesign-invoegtoepassing downloaden en installeren en het bestand exporteren via de optie Blurb PDF Export Preset. Hierdoor zullen de afmetingen van het uiteindelijke PDF-bestand kloppen en zal het bestand de controle probleemloos doorlopen.

Er zijn twee algemene oorzaken waarom een PDF-bestand de controle niet passeert:

1. De optie Blurb PDF Export Preset is niet gebruikt. We kunnen de exportinstellingen van het uiteindelijke PDF-bestand niet controleren, dus zul je het bestand opnieuw moeten exporteren en uploaden.

2. Onjuiste specificaties van de omslagsjabloon, bijvoorbeeld wanneer het aantal pagina's niet overeenkomt met het aantal pagina's dat is opgegeven in de omslagsjabloon. Maak de omslagsjabloon opnieuw en gebruik de invoegtoepassing met de juiste specificaties. Kopieer en plak de inhoud vervolgens in de nieuwe sjabloon.

Zie onze gedetailleerde instructies over het gebruik van de invoegtoepassing voor meer informatie.