Hoe kan ik pagina's toevoegen en verwijderen in Bookify?

PAGINA'S TOEVOEGEN IN BOOKIFY

Wanneer je een Bookify-project opent, bevat het automatisch 20 pagina's. Als je meer te zeggen hebt, gebruik je de knop Pagina's toevoegen. (Scroll naar beneden naar de tweede helft van dit FAQ voor informatie betreft het verwijderen van pagina's in Bookify).

Het pictogram Pagina's toevoegen lijkt op een klein paginasymbool met een plusteken. Wanneer je de cursor boven het pictogram houdt, verschijnen de woorden 'Pagina's toevoegen'.

Het pictogram Pagina's toevoegen bevindt zich in de hoofdweergave wanneer je aan een bepaalde pagina werkt, zoals hier:

Image

Je kunt ook pagina's toevoegen vanuit het gebied Pagina's rangschikken. Hiertoe klik je op de knoppen Pagina's toevoegen in dat gebied, zoals je hier kunt zien:

Image

PAGINA'S VERWIJDEREN IN BOOKIFY

Als je een pagina uit je Bookify-project wilt verwijderen, moet je in de weergave Pagina's rangschikken zijn. Klik in deze weergave op de pagina die je wilt verwijderen. Wanneer de desbetreffende pagina is gemarkeerd, wordt een pictogram met een kleine rode X weergegeven. Klik op de X om de pagina te verwijderen.