Kan ik mijn paginalay-outs in Bookify wijzigen?

In Bookify kun je een andere paginalay-out instellen door de pictogrammen voor shuffle of lay-out te selecteren. Deze pictogrammen staan net onder jouw pagina in de dubbele-paginaweergave.

Als je een lay-out wilt wijzigen omdat je meer afbeeldingen wilt opnemen, selecteer je de individuele foto's en sleep je deze onder aan de pagina naar het vak 'Hier neerzetten om toe te voegen'. Nu heb je een nieuwe lay-out met twee afbeeldingen. Herhaal het proces als je meer afbeeldingen wilt opnemen. Momenteel kun je zes afbeeldingen toevoegen aan een pagina.

Image

In Bookify kun je geen eigen boekstijlen en lay-outs maken. Je kunt alleen de beschikbare lay-outs en stijlen gebruiken.