Wat is het verschil tussen BookWright en BookSmart?

BookWright is onze nieuwe app voor het maken van boeken. Hiermee kun je zelf boeken en e-books ontwerpen en publiceren op je Mac of pc. BookSmart was onze allereerste tool voor het maken van boeken, die voor het eerst werd gelanceerd in 2007.

Omdat BookWright gloednieuw is, kunnen we nieuwe technologie gebruiken om de app vlotter en sneller te laten werken, de algehele look en feel te vernieuwen en nieuwe functies toe te voegen.

Toch gooien we BookSmart niet in de prullenbak.

Kortom: BookWright is nieuw en BookSmart is oud. Wat moet ik nog meer weten?

We moedigen je aan om BookWright uit te proberen, zodat je merkt dat het tegemoetkomt aan de behoeften van de meeste boekenmakers. Maar je kunt beter kiezen voor BookSmart, tenzij je het volgende wil:

Agenda- of notitieboekformaat

Bloginhoud of een Word-document importeren

Online-inhoud importeren

Paginaversieringen

Decoratieve achtergronden/achtergronden met patronen

Randen rond afbeeldingen

We blijven werken aan het verbeteren van BookWright, dus geef ons wat tijd om de nieuwe functies te implementeren. We houden altijd rekening met je feedback, dus laat ons weten wat het belangrijkste is voor jou!