Waarom zien mijn afbeeldingen er anders uit in BookWright?

Merk je wat kleurverschillen op nadat je jouw foto's hebt geladen in BookWright?  Dat klopt.

BookWright werkt met een kleurcontrolefunctie. Hierdoor kun je precies zien hoe jouw afbeeldingen eruitzien nadat ze met onze printers op papier zijn afgedrukt. En dat houdt in dat sommige kleuren anders worden afgedrukt dan op het computerscherm wordt weergegeven.

De controlefunctie biedt je de mogelijkheid om allerlei wijzigingen door te voeren in jouw afbeelding, zodat de weergave op het scherm beter overeenkomt met de uiteindelijke gedrukte versie.

Als je deze functie wilt uitschakelen, selecteer je BookWright in het hoofdmenu. Kies Voorkeuren en schakel de functie Elektronische proefdruk weergeven uit.