Hoe ontwerp ik meerdere omslagtypen voor hetzelfde boek in BookWright?

Klik op het pictogram Omslag in de linkerbovenhoek als je aan jouw omslag wilt werken. De omslagwerkruimte wordt geopend en hier vind je alle opties voor de omslagtypen die beschikbaar zijn:  Hardcover, ImageWrap; Hardcover, stofhoes; Paperback (niet beschikbaar in de formaten Groot vierkant of Groot liggend); en e-book.

Selecteer het omslagtype voor het boek dat je wilt aanschaffen of verkopen.

Houd rekening met de rug van je boek (bij drukwerk)! In het vervolgkeuzemenu kun je de gewenste papiersoort selecteren. Bij zwaardere papiersoorten wordt het boek dikker. Kies dus de juiste papiersoort voor jouw ontwerp van de boekrug.