Wijzig de omslag van je boek in BookWright

Nadat je je boek in BookWright hebt voltooid, kun je het uploaden en bestellen. Als je de omslag van je keuze, van het te bestellen boek, niet ziet verschijnen bij het uploaden of bestellen van je boek, ga dan terug in BookWright en maak de omslag van je keuze.

1. Open het boek in BookWright.

2. Klik op het pictogram Omslagen in de linkerbovenhoek.

3. Kies en ontwerp je nieuwe omslag uit de lijst aan de linkerkant met beschikbare omslagen. Niet alle omslagen zijn beschikbaar voor alle boeken. Zo is de optie Paperback niet beschikbaar voor de formaten Groot Vierkant of Groot Liggend.

In het onderstaande voorbeeld hebben we al 2 omslagen ontworpen: Hardcover, ImageWrap en een Paperback. Om de Hardcover, Stofhoes of eBook-omslag te kunnen uploaden en bestellen, klik je op de betreffende omslag om aan de slag te gaan met het ontwerpen ervan.

4. Zodra je dit bovenstaande hebt voltooid, kun je een Preview van je boek bekijken en het vervolgens uploaden. Klik op de juiste omslag(en) zodra je deze wil gaan bestellen.

5. Log in bij Blurb en ga naar de pagina met je boeken; selecteer het vakje naast het boek dat je wil bestellen in je lijst van geüploade boeken. Alle soorten omslagen die je bij het uploaden hebt geselecteerd, worden hier weergegeven.