Hoe lang bewaart Blurb mijn boek?

Hoe lang blijft mijn boek op Blurbs website staan?

  • Zodra je een boek hebt geüpload heb je 15 dagen op een gedrukte versie te bestellen.
  • Als je je boek hebt besteld, blijft het online staan totdat jij (de eigenaar van de account) het verwijdert.
  • Als een boek niet binnen 15 dagen is besteld wordt het automatisch verwijderd.
  • Dit is een geautomatiseerd proces dat niet gestopt kan worden door medewerkers van onze klantenservice.
  • Je ontvangt verschillende automatische e-mails om je te herinneren aan de naderende deadline.
  • Als je niet-gekochte boek is verwijderd van je Blurb-account, kun je het gewoon opnieuw uploaden.
  • Ieder geüpload boek (zelfs boeken die al eerder zijn geüpload) wordt als nieuw en apart project behandeld, met een nieuwe link voor het delen en verspreiden.

E-mail met besteldeadline voor gekocht boek?

Heb je een e-mail ontvangen waar in staat dat je boek wordt verwijderd, ook al heb je al een exemplaar gekocht? In dat geval heb je je boek mogelijk twee keer geüpload zonder het in de gaten te hebben.

Log in je Blurb-account in en ga naar Mijn projecten. Hier staat ieder boek dat je hebt geüpload weergegeven.

Mogelijk staat een boek meerdere keren weergegeven. Je kunt als volgt zien welke boeken er al besteld zijn:

  • Naast boeken die niet zijn gekocht staat de melding Let op: Je hebt nog XX dagen over om dit boek te bestellen
  • Onder boeken die zijn besteld staat een button met de tekst Meer bestellen.
  • Je kunt ongewenste exemplaren verwijderen door naast het betreffende boek op ‘verwijderen’ te klikken.
  • Dit kan niet ongedaan gemaakt worden, dus controleer goed of je het juiste boek verwijdert.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Inloggen