Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief van Blurb?

Blurb verstuurt regelmatig emails met nieuws over producten, tips voor het ontwerpen van je boeken en speciale aanbiedingen. Je kunt je als volgt inschrijven voor de digitale nieuwsbrief:

• Log in je Blurb-account in en ga naar de pagina E-mailinstellingen.
  • Klik naast E-mailinstellingen op Bewerken.
  • Vink het vakje aan naast de tekst ‘Ik wil graag nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen ontvangen’. Je kunt je later weer uitschrijven door het vinkje weg te halen.
  • Klik op ‘Opslaan’ en je bent klaar. Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief.