Verzending naar een postbusadres

Bezorgt Blurb op postbusadressen?

Bezorging op postbusadressen is alleen mogelijk voor bestellingen die  verstuurd worden naar de Verenigde Staten, Australië en Nieuw Zeeland. We bezorgen niet op postbusadressen in Europa of andere regio’s anders  dan boven vermeld.

Hoe selecteer je de optie voor postbusadres?

Voor verzendingen naar de Verenigde Staten, Australië of Nieuw Zeeland, selecteer ​Dit is een postbusnummer​ als je een ​adres​ invoert of wijzigt.

Verzendmethoden voor postbusadressen

Wanneer je deze optie aanvinkt zal je bestelling worden geleverd door de  reguliere postdiensten van het land van bestemming (Fedex en UPS  bezorgen niet op postbusadressen). Bij het kiezen voor bezorging op een  postbusadres zul je tijdens het afrekenen een beperkt aantal verzendopties  zien. Om meer verzendmethoden te kunnen bekijken deselecteer het  postbusnummervakje en voer een geldig woonadres in.

Wat is een postbusadres

Een bericht aan onze internationale gebruikers: een postbus is een kluis die  je kunt huren waarop de geadresseerde post kan ontvangen. Je kunt een  postbus doorgaans vinden in een postkantoor en je dient hiervoor te  betalen. Het is NIET de brievenbus in je huis of appartement.