Paginanummers toevoegen, verwijderen of opmaken in BookWright

BookWright geeft je verschillende opties voor paginanummers in je boek. Je kunt paginanummers op iedere pagina toevoegen, of alleen op de linkerpagina's of rechterpagina's. Je kunt paginanummers ook helemaal weglaten.

Je kunt geen paginanummers van afzonderlijke pagina’s verwijderen, het is alles of niets. Plaats je echter een afbeelding over een paginanummer heen, dan verdwijnt dit nummer en is het dus niet zichtbaar op de gedrukte pagina.

Vergeet niet je paginanummers (en de rest van je boek) te controleren voordat je je boek uploadt en bestelt.

Paginanummers toevoegen, verwijderen en opmaken

• Klik op het Pagina-pictogram of het Masters-pictogram in de linkerbovenhoek.
  • Klik op het pictogram en selecteer waar je je paginanummers wilt weergeven, maak ze als je dat wilt op en kies de pagina's waar de nummering moet beginnen en eindigen.
  • Klik om paginanummers te verwijderen op de knop Verwijder paginanummers.