Pagina's verwijderen in BookWright

Soms wil je liever pagina's verwijderen in plaats van ze steeds aan te passen. Houd er rekening mee dat je boek minimaal 20 pagina's moet bevatten. Je kunt dus geen pagina's verwijderen als je boek uit 20 pagina's of minder bestaat. Wil je toch pagina's weghalen, voeg dan aan het einde van je boek enkele pagina’s toe om de pagina's die je niet meer nodig hebt te kunnen verwijderen.

Optie 1: Klik met de rechter muisknop op de miniatuurpagina en kies Verwijder pagina’s

Je kunt een pagina in BookWright verwijderen door aan de linkerkant van het scherm met de rechter muisknop op de betreffende miniatuurpagina te klikken en Verwijder pagina’s te selecteren.

Optie 2: Bewerken > Verwijder pagina’s

Je kunt ook een pagina verwijderen door op het Pagina’s-pictogram Pagina's aan de linkerkant van het scherm te klikken en vervolgens in de bovenste menubalk op Bewerken > Pagina's verwijderen te kiezen.