Opgeslagen paginalay-outs in BookWright verwijderen

Als het gebied met je zelfontworpen lay-outs steeds onoverzichtelijker wordt kun je de lay-outs die je niet meer nodig hebt verwijderen.

Klik om een ​​opgeslagen lay-out uit het gedeelte ‘Mijn lay-outs’ te verwijderen op het pictogram ‘Lay-outs' en selecteer ‘Mijn lay-outs’ in het dropdown-menu. Ga met de muisaanwijzer naar de betreffende lay-out en klik vervolgens op het prullenbakpictogram hem uit BookWright te verwijderen.

Dit proces heeft geen invloed op pagina's in je boek die in de betreffende lay-out zijn opgemaakt. Deze actie verwijdert alleen de opgeslagen lay-out uit de lijst ‘Mijn lay-outs’ (en van je computer).